نتیجه تصویری برای دلمه مرغ با پنیر خامه ای

مواد اولیه : برای 4 نفر
پنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)
کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)
موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوری
مرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)
قارچ 115 گرم (خرد شده)
خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)
نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)
سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها