غذاهای محلی قزوین:

1- قیمه نثار

وقتی نام غذاهای قزوینی وسط می آید بی شک همه ما به یاد غذای خوشمزه و اعیانی قیمه نثار می افتیم که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد. برای تهیه این غذا از گوشت تازه گوسفندی، برنج، زعفران، خلال بادام و پسته، خلال پرتقال، شکر، آب گوشت، پیاز داغ، رب گوجه و . استفاده می کنند. گوشت گوسفندی پخته شده لای برنج قرار می گیرد و روی غذا معمولا با انواع خلال های رنگارنگ تزیین می شود. جالب است بدانید که در شهر قزوین ادویه مخصوصی وجود دارد که برای پخت و مزه دار کردن گوشت این غذا از آن استفاده می کنند. خوردن این غذا با سبزی خوردن تازه بین قزوینی ها مرسوم است.

اما چرا نام قیمه نثار را برای این غذا انتخاب کرده اند؟ این غذا در گذشته و حتی امروز جایگاه ویژه ای در مهمانی ها و به ویژه عروسی های مردم شهر داشته است. قیمه به معنی گوشت تکه تکه شده و نثار یعنی هدیه یا آن چه که به عروس پیشکش می شود.

قیمه نثار | Photo by : @gilan_ashpazi

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها